Willow Rosenberg I might be just like you! Joined Feb 10, 2002 Messages 3,163 Age 55 Location Staffs, UK Mar 4, 2008 #21 Hey and welcome to the boards! 🙂 Hope you enjoy your stay with us! 😀
S Starlet Potential Joined Mar 1, 2008 Messages 471 Age 36 Location Poland Mar 7, 2008 #22 XDruX said: Hello Starlet! A polish member! Skad jestes? Ja mam rodzine we Wroclawiu. Jakbys miala jakies pytanie to mozesz do mnie napisac 🙂 Click to expand... Jestem z Sejn- to mała miejscowość koło Suwałk- płn-wsch. Polska. Mam daleko do Wrocławia, ale byłam tam raz, naprawdę bardzo ładne miasto🙂 X XDruX To prawda. Zwlaszcza ze teraz wszedzie buduja! Zycze Ci milego pobytu na tym Forum =]
XDruX said: Hello Starlet! A polish member! Skad jestes? Ja mam rodzine we Wroclawiu. Jakbys miala jakies pytanie to mozesz do mnie napisac 🙂 Click to expand... Jestem z Sejn- to mała miejscowość koło Suwałk- płn-wsch. Polska. Mam daleko do Wrocławia, ale byłam tam raz, naprawdę bardzo ładne miasto🙂
SpikedBuffy Love Isn't Brains Joined Feb 27, 2006 Messages 5,260 Age 44 Location Illinois Mar 7, 2008 #23 :welcome: to the boards! Enjoy yourself.
VisionGuy Oh Plerr Joined Feb 8, 2005 Messages 5,094 Location Mugen Academy Mar 8, 2008 #24 Welcome to Buffy Boards. I hope you like it here.